Zachte Yoga in Tielrode

Wat is zachte yoga?

Zachte yoga legt de nadruk op langzame, soepele bewegingen en een bewuste ademhaling om stress te verminderen en het lichaam te ontspannen. De houdingen in zachte yoga zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en lichamelijke condities. Het doel is om het lichaam te stretchen, de spieren te versterken en de flexibiliteit te bevorderen zonder overmatige inspanning. Het gaat niet om het bereiken van ingewikkelde poses, maar eerder om het comfortabel en ontspannen aannemen van houdingen.

Naast lichamelijke voordelen is zachte yoga ook gericht op het kalmeren van de geest. Meditatie en mindfulness worden geïntegreerd in de les om de aandacht te richten, de gedachten tot rust te brengen en innerlijke rust te bevorderen.

Zachte yoga is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zachtere, meer ontspannende vorm van beweging. Het kan helpen bij het verminderen van spanning, het bevorderen van een gevoel van welzijn en het verbeteren van de algemene balans en flexibiliteit van het lichaam. 

"Yoga is not about touching your toes. It is what you learn on the way down."


Waar en wanneer gaat het door?

Elke dinsdagavond om 20 uur bij Telesforos in Tielrode.

Telesforos, Kerkstraat 115, 9140 Temse  

0479546111

Wat meenemen? 

Trek comfortabele kledij aan en neem een yogamatje mee. Dekentjes en kussens zijn voor jou aanwezig. 

Tarieven? 

Een 10 beurtenkaart bedraagt € 110. Je kan deze cash, via overschrijving (BE94 7506 9595 0914) of via payconiq betalen bij aanvang van de les. Het is ook mogelijk om losse beurten aan te kopen. Hierbij is een les dan € 14.

Online inschrijven? Meer dan welkom!